Accesorii Motoare

sisteme si accesorii

IMLmotoare - engines accessories

Motoarele diesel sau pe gaz sunt destinate integrarii in echipamente complexe. Motopompe, tractoare agricole, grupuri electrogene, centrale de cogenerare, camioane, remorchere maritime. Totul se bazeaza pe motorul termic si totul are nevoie sa transforme energia. Performant.

IMLmotoare poate furniza panouri de control, sisteme de transmisie, prize de forta distribuitoare, inversoare navale, alternatoare pentru grupuri electrogene, sisteme de racire, sasiuri si multe altele. Avand la dispozitie o echipa de proiectare cu experianta si aplicatii care au confirmat fiabilitatea si eficienta energetica, putem pune la dispozitie sisteme la cheie pentru aplicatii diverse. Parteneriatele incheiate cu furnizori consacrati in domeniu asigura cel mai inalt nivel de compatibilitate si integrare pentru echipamentele livrate.

Deep Sea Electronics: este unul din producatorii de top pentru sisteme de control a grupurilor electrogene, auto transfer switch sau pentru incarcatoare de baterii. De peste 40 de ani, tehnologia utilizata a permis aplicarea unor inovatii remarcabile in domeniu.

Gali: sisteme pneumatice de start pentru aplicatii terestre sau navale, compresoare si sisteme de stocare de aer, protectie la explozie pentru componente si echipamente diverse. Gali este leader european in sisteme de start ATEX. Produse: starter neumatic, starter hidraulic, supape de oprire aer, grup compresor 30 bar 90-260-650-750, tancuri de aer 100-150-200-300 litri, cusete hidraulice si multe alte sisteme complexe proiectate la cerere.

Mecc Alte:  pune la dispozitie sectoarele dedicate Mecc Alte Rail, Mecc Alte Marine, Mecc Alte 400Hz si este leader mondial in productia de alternatoare. Produsele customizabile sau proiectele speciale sunt punctele forte ale Mecc Alte.

Twin Disc: proiecteaza, produce si distribuie echipament de transmisie. Daca se doreste obtinerea unui maxim de performanta si productivitate dintr-un echipament actionat de un motor termic, Twin Disc are solutia potrivita. Fie ca este vorba de prize de putere, distribuitoare, unitati de control, ambreiaje uscate sau cutii de viteze auto sau industriale Twin Disc aduce o gama de produse complementare in atentie prin Technodrive : pompe hidraulice cu pistoane axiale, MJP water jets, bow thrusters, reductoare, ambreiaje si cuplaje diverse.

IMLmotoare - engines accessories doing more

IMLmotoare comercializeaza kituri complexe pentru motopompe, grupuri electrogene sau hydraulic pump drives in sistem CKD. Pentru toate echipamentele se asigura asistenta la punerea in functiune. La cerere, putem oferi acces la banc de probe pentru registre de certificare internationale ( banc de testare propriu 4MW electrici, Italia ).

Accesorii pentru motoare diesel si pe gaz

Furnitura de clasa internationala.

IMLmotoare RomaniaEchipamentele si ansamblurile furnizate pot avea certificari specifice fiecarui domeniu de activitate. Garantia acestora este asigurata de casele producatoare sau prin intermediul nostru. Datorita faptului ca dispunem de o baza tehnica solida, solutiile oferite au certitudinea implementarii cu succes.

Back to top