Parteneri

asistenta tehnica si vanzare de piese de schimb

IMLmotoare - DEUTZ service map
In mod direct sau prin partenerii autorizati, asiguram acoperire nationala de service si distributie de piese de schimb originale DEUTZ pentru Romania si Moldova. In functie de zona geografica, partenerii nostri au o competenta de cca 250 km de la resedinta de judet si dispun de personal tehnic sau comercial specializat.

Centrele Regionale de Asistenta Tehnica ( CRAT ): beneficiaza de training sustinut si pot asigura o gama larga de interventii: punere in functiune, reparatii capitale, diagnosticari, reparatii capitale, mentenanta regulata, etc. Centrele de Regionala de Asistenta Tehnica asigura suport local de cea mai buna calitate.

Partenerii Autorizati pentru Distributie ( PAD ): companii care sunt autorizate sa comercializeze piese de origine DEUTZ si care fac parte integranta din reteaua de distributie.

Centre de Asistenta Tehnica

IMLmotoare - DEUTZ engines history

Programul IMLmotoare de utilare a partenerilor cu scule si dispozitive specifice DEUTZ a condus la capabilitati extinse de interventie si, astfel, suportul acordat utilizatorilor de motoare DEUTZ se face sub stricta supraveghere a inginerilor nostri de service. Prin aceasta organizare a retelei de ditributie se garanteaza un acces facil la produsele si serviciile noastre si exista posibilitatea de se gestiona flote de motoare DEUTZ care sunt in locatii diverse.

Interventiile Tier 4 sunt gestionate direct de personalul IMLmotoare.

Acoperire nationala cu personal specializat

Ai incredere in DEUTZ

IMLmotoare Romania

Companiile partenere in distributia de piese de schimb, consumabile si servicii DEUTZ sunt firme independente si pot avea politici de vanzare diferite de cele standard IMLmotoare. Urmarim permanent asigurarea unor colaborari la cel mai inalt standard.

Back to top