Parteneri – aplicatie

parametri minimi de evaluare

IMLmotoare - Piese de schimb originale DEUTZ Engine Plus

Puteti deveni partener al IMLmotoare pentru regiuni din Romania si Republica Moldova. Suntem in permanenta extindere a retei de suport DEUTZ si oferim: instruire practica, suport comercial si acces la documentatie conform nivelului de competenta.

Aplicati pentru a deveni un partener autorizat.

Centru Regional de Asistenta Tehnica  CRAT  :

  • experienta in diagnosticare si repararea motoarelor diesel ( experienta relevanta pentru motoare DEUTZ );
  • companie infiintata de minim 12 luni cu : minim 2 angajati operativi specializati ( tehnicieni mecanica diesel si electromecanica generala, cunostinte limba straina, permis de conducere, cunostinte utilizare PC) si un angajat pentru ofertare piese de schimb ; autoutilitara pentru service pe teren ( utilata ); scule si dispozitive generale (mecanica si electromecanica ); atelier reparatii ( utilat complet ).
  • companie cu sediul in Romania sau Republica Moldova ( nu se accepta subsidiare ale unor firme cu sediul in afara acesui teritoriu ).

Partener Autorizat pentru Distributie PAD :

  • companie infiintata pe baza experientei de lucru de peste 4 ani;
  • personal dedicat comercializarii de piese de schimb ( aptitudi de identificare piese de schimb si relationare clienti );
  • prezenta buna in piata sau contracte relevante.

IMLmotoare , inca din 2007, a promovat parteneriate regionale pentru a se reusi o acoperire cat mai cuprinzatoare a echipamentelor cu motoare DEUTZ.

Extinde posibilitatile de lucru

facem recrutari de companii

IMLmotoare RomaniaIn masura in care se doreste extinderea sau specializarea acesteia, suntem bucurosi sa extindem echipa de suport tehnic si comercial. Conformitatea pentru criteriile minime de evaluare sunt un punct de plecare determinant.

Back to top