Contracte de intretinere

service DEUTZ pentru motoare diesel si pe gaz

IMLmotoare - maintenance contracts
Exploatarea motoarelor necesita urmarirea programelor de mentenanta recomandate de producator. Reviziile periodice garanteaza functionarea echipamentelor cu timpi minimi de imobilizare. Contractele de intretinere sunt solutia perfecta pentru companii care externalizeaza activitatea de mentenanta.

IMLmotoare asigura servicii de intretinere regulata a motoarelor DEUTZ ( contracte de mentenanta / intretinere sau interventii solicitate punctual) pentru toata gama de aplicatii,  pentru toate categoriile de sisteme de injectie ( clasice, pompa de injectie unitara, common-rail ) si pentru toate stagiile de emisii.

IMLmotoare asigura servicii de interventii programate conform fiselor tehnice ale producatorului sau conform specificatiilor aplicatiei. Respectarea acestor etape in utilizarea motorului conduc la mentinerea in parametrii optimi ai motorului. Utilizarea pieselor originale DEUTZ, a lichidelor de operare DEUTZ si a ultimelor informatii tehnice privind programele de mentenanta sunt elemente de baza pentru aplicarea procedurilor de revizii recomandate de catre fabrica.

Comportamentul motorului DEUTZ este influentat de conditiile de lucru, de solicitarile fizico-chimice la care este supus. Factorii de mediu precum praful sau umiditatea excesiva, regimurile dure de functionare cu solicitari mari de cuplu, sunt preintampinate printr-o proiectare riguroasa a ansamblurilor constructive ale motorului. De aceea , importanta utilizarii de piese DEUTZ originale si a unui service autorizat pentru desfasurarea lucrarilor de mentenanta vor aduce importante economii ale bugetului de exploatare a echipamentului Dvs. Atentia pentru asigurarea celor mai bune conditii de operare a motorului DEUTZ este sustinuta si de o analiza atenta a comportamentului materialelor componente.

IMLmotoare - maintenance contracts overhaul kit

Asigurarea unor revizii regulate in punctele cheie ce conduc la obtinerea celor mai bune si sigure performante ale motorului  DEUTZ sunt vitale pentru o buna functionare a echipamentelor. Pentru optimizarea costurilor si a timpilor de reactie, interventiile se pot derula prin intermediul tehnicienilor proprii sau prin intermediul CRAT ( Centre Regionale de Asistenta Tehnica ). In acest fel, se pot realiza inclusiv interventii in cca 3 ore de la solicitare in orice locatie din Romania.

Respecta indicatiile de intretinere

Reparatii in conformitate cu tehnologia germana DEUTZ

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind programele de intretinere pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top