Grupuri Electrogene

fiabilitate si consum redus de combustibil

IMLmotoare - 1015 generating set

IMLmotoare este in masura sa asigure desfacerea pentru o gama larga de generatoare de curent diesel si pe gaz avand la baza motoare diesel DEUTZ, General Electric, Cummins, Farymann sau Greaves Cotton. Diferite profile de utilizare pot fi prevazute din faza de proiectare si sunt disponbile diverse accesorii.

Grupurile elctrogene sunt realizate pentru aplicatii profesionale, cu o gama de la 3,0 kW pana la 4,2 MW. Indiferent care este domeniul de activitate, medical, telecomunicatii sau industrial – grupurile electrogene sunt o prezenta constanta care necesita siguranta in exploatare.

Funitura standard include: sasiu cu/fara insonorizare, rezervor de combustibil incorporat ( se pot aditiona tancuri de rezerva ), pornire automata sau manuala, sisteme de pornire cu aer, panou de control cu anclansare automata, sisteme pentru functionare in paralel cu reteaua, remorci de transport, etc.

IMLmotoare - energy solutions

Grupurile electrogene si centralele de cogenerare sunt concepute pentru o eficienta sporita. Astfel, inca din fazele premergatoare se pot calcula consumuri de combustibil si cheltuieli de mentenanta pe toata durata de exploatare a echipamentului. In functie de aplicatie si sector de activitate se pot defini randamente in relatie cu tipul de combustibil ales si, astfel, calculele de eficienta a investitiei se pot prognoza de la bun inceput. Nota: de exemplu, putem pune la dispozitie o lista completa de combustibili autorizati de casele constructoare ale motoarelor termice.

Grupuri electrogene si centrale de cogenerare

Solutii energetice la cheie

Sistemele modulare permit configurarea echipamentelor in functie de specificul sectorial si in functie de tipologia de instalare.

Back to top