Interventii in garantie

service in perioada de garantie pentru motoare DEUTZ

IMLmotoare - interventii in garantie DEUTZ

Inginerii nostri de service au invatat ca disponibilitatea de lucru a echipamentului este cel mai important factor care se urmareste de catre utilizatorul unui motor DEUTZ. Piese de schimb originale si acurate in executia de lucrari de mentenanta si de reparatii se alatura unei experiente de peste 8 ani. Avem siguranta ca oferim solutii optime recomandate de catre casa constructoare.

Suntem service autorizat al motoarelor DEUTZ in perioada de garantie. Impreuna cu producatorul, asiguram interventii rapide si eficiente. IMLmotoare asigura utilizatorii si posesorii motoarelor DEUTZ de o atentie deosebita pentru asigurarea celor mai bune conditii de utilizare a echipamentelor ce contin integrate motoare DEUTZ.

IMLmotoare – in calitate de reprezentant al DEUTZ AG in Romania si Republica Moldova – sustine permanent imbunatatirea serviciilor de interventii in perioada de garantie.

In cadrul IMLmotoare exista un departament specializat pentru urmarirea solicitarilor de interventie in garantie iar reteaua noastra de Centre Regionale de AsistentaTehnica asigura o buna mobilitate la nivel teritorial. Stocul nostru national de piese de schimb originale optimizeaza timpii de interventie si reparatie iar in cazul indisponibilitatii in stocul nostru asiguram aprovizionarea in cel mai scurt timp prin livrare urgenta din Germania.

Procedura standard de solicitare a unei interventii in garantie poate fi urmarita atat de catre reprezentatul producatorului cat si de utilizatorul final: se solicita interventia in scris, cu datele complete privind identitatea solicitantului, locatia unde se afla echipamentul, persoana de contact, tipul de motor si seria de fabricatie, tipul de echipament-producatorul-seria de fabricatie precum si o descriere cat mai amanuntita a problemelor observate.

Formulare standard privind raportarea unor defectiuni aparute in perioada de garantie pot fi solicitate catre departamentul de service. se vor aplica proceduri specifice de interventie in furnctie de tipologia defectiunii.

In urma acestei solicitari veti fi contactati de reprezentantii nostri si se va stabili exact modalitatea de interventie. IMLmotoare intentioneaza ca programarile pentru constatare sa fie facute in maxim 24 de ore de la instiintare..

Nota: interventiile pentru motoare DEUTZ cu norma de emisii Tier 4i si Tier 4f sunt efectuate exclusiv si direct de catre tehnicienii proprii IMLmotoare.​
IMLmotoare - extended parts coverage

IMLmotoare este calificat si autorizat ca si Centru Regional de Training pentru Est – Europa.

Extensie de garantie ( Extended Parts Coverage EPC):

  • este posibil sa se extinda garantia cu pana la 5 ani dupa livrare din fabrica
  • extinderea de garantie este valabila pentru aproape toate aplicatiile si segmentele si difera in functie de tipul de motor si poate acoperi pana la 9500 ore de functionare

Beneficii: extensia se poate opera pana la maxim 150 de ore de la punerea in functiune si  acopera 100% piese si costuri de manopera.

 

.

In perioada de garantie... lucrurile sunt simple

Suport tehnic rapid si acoperire regionala

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind programele de intretinere pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top