Motoare DEUTZ

puteri intre 12 kW si 520 kW

IMLmotoare - DEUTZ engines history

IMLmotoare este dealer unic al DEUTZ AG inca din anul 2007. Consideram acest lucru o responsabilitate deosebita si asiguram o atentie sporita pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii. La cerere, asiguram proiectare si executie pentru sisteme livrabile la cheie.

Motoarele diesel si pe gaz  DEUTZ sunt destinate unor aplicatii diverse: de la grupuri electrogene si motopompe la tractoare si echipamente pentru agricultura sau de la compresoare de aer pana la motoare de propulsie navala.  Gama de motoare DEUTZ include puteri cuprinse intre 12 si 520 kW, includ sisteme de racire diverse ( racire cu aer, racire cu apa, racire cu ulei ) si respecta pe deplin normele de emisie actuale. DEUTZ este proprietar al unor tehnologii unice si urmareste indeaproape un concept de baza tipic german : ” As much technology as necessary and not as much is possible.„. Puteti gasi mai multe detalii in brosura : DVERT® Technology ( DEUTZ Variable Emission Reduction Technology )

Tehnologiile singulare dezvoltate, inovatiile tehnice si experienta de peste 150 de ani in producerea motoarelor diesel mentin fabrica de motoare DEUTZ in topul producatorilor mondiali, fiind singurul producator de motoare diesel independent din lume.

IMLmotoare - motoare DEUTZ diesel si pe gaz

Gama larga de motoare disponibile si spectrul amplu de sectoare de acivitate pentru aplicatii conduc la o versatilitate deosebita ce permite, practic,  adaptarea motoarelor in orice echipament. Sistemul flexibil de configurare al motoarelor asigura o integrare perfecta in instalarile producatorilor de utilaje sau agregate.  Motoare diesel si pe gaz DEUTZ: aplicatii mobile, grupuri electrogene, masini agricole, aplicatii auto, aplicatii navale. 

Pentru detalii va rugam sa consultati CATALOGUL NOSTRU ONLINE.

Fabrica DEUTZ a fost infiintata in 1864 si a fost prima fabrica de motoare din lume

Gama de putere : 12 kW - 520 kW

IMLmotoare RomaniaEugen Langen si Nicolaus August Otto au pus bazele pentru societatea noastra mobila. Astazi, DEUTZ AG produce peste 200.000 de motoare anual. Pe langa motoarele traditional racite cu aer, DEUTZ ofera o gama ampla de puteri si norme de emisie: motoarele TierV  sunt deja pregatite. Pentru detalii privind istoria DEUTZ aici

Back to top