Motoare diesel si gaz

IMLmotoare - dealer unic al DEUTZ AG in Romania si Moldova

IMLmotoare este o companie specializata in motoare diesel si pe gaz. Gama de produse si servicii cuprinde consultanta tehnica privind corelarea cerintelor tehnice cu modele si tipuri de motoare diesel sau gaz, vanzarea de motoare diesel sau gaz, instalare si punere in functiune, interventii in garantie si post-garantie, vanzarea de consumabile si piese de schimb originale.

IMLmotoare, dealer unic in Romania si Moldova al DEUTZ AG

  • asigura comercializarea de motoare noi si revizionate ( reman ), piese de schimb, consumabile si service autorizat DEUTZ . Dispunem de o retea nationala de vanzare si asistenta tehnica. Competenta Tier 4final. Detalii pe www.deutz.com .

IMLmotoare, dealer unic in Romania si Moldova al GE Transportation

  • durabile, robuste si eficiente. Motoarele General Electric au aplicatii diverse, de la  energie stationara la propulsie marina. Detalii pe www.getransportation.com

IMLmotoare, dealer unic in Romania si Moldova al Farymann Diesel Engines GmbH

  • asigura comercializarea de motoare noi , piese de schimb, consumabile si service autorizat pentru motoare Farymann. Specialist in dezvoltarea, productia si comercializarea de motoare diesel pentru aplicatii speciale. Detalii pe www.farymann.de

IMLmotoare este partener in Romania al Liebherr Gas Engines 

  • ( din anul 2014): motoare diesel si gaz. Motoarele Liebherr, de la configuratii de 4 cilindri in linie pana la V12, acopera o plaja de putere de panal la 750 kW. Detalii pe www.liebherr.com .

IMLmotoare, dealer unic in Romania si Moldova al Greaves Cotton Limited

  • motoarele produse in India intr-un numar impresionant au confirmat pe o piata competitiva ca utilizarea unor tehnologii si componente de calitate recunoscuta international pot asigura o fiabilitate surprinzatoare.

Sectoare de activitate: aplicatii industriale ( terestre sau marine ), aplicatii agricole, productie de energie termica si electrica.

Pentru toata gama de produse si servicii IMLmotoare asigura consultanta tehnica specializata precum si o serie de accesorii, componente adiacente sau produse finite: pompe hidraulice, panouri de comanda, alternatoare, cutii de viteze, etc.

Pentru detalii va rugam sa contactati responsabilul Dvs de vanzari: contact

Sustinem activ promovarea marcilor din portofoliu

Partenerii nostri sunt recunoscuti la nivel mondial

IMLmotoare RomaniaLa cerere, asiguram servicii de proiectare, configurare de accesorii si solutii la cheie pentru majoritatea aplicatiilor. Lista de accesorii livrabile este definita separat: componente adiacente sau produse finite precum pompe hidraulice, panouri de comanda, alternatoare, cutii de viteze, sasiuri, insonorizari, etc.

Back to top