Motoare Farymann Diesel

puteri intre 3.9 - 15 kW si genset 60kW - 145kW

IMLmotoare este dealer unic pentru Romania al  Farymann Diesel Engines GmbH. Farymann este un producator de motoare diesel pentru aplicatii diverse de mai bine de 60 de ani. Inca din 1947, Farymann s-a specializat in producerea de motoare diesel pentru masini industriale si de constructii, aplicatii navale si aplicatii speciale.

Detinatorii de motoare Farymann din inteaga lume stiu ce sta in spatele brandului Farymann. Pentru ca oriunde si de cate ori sunt puse in functiune motoare Farymann utilizatorii pot fi siguri ca beneficiaza de calitate germana de top. Alegerea unui motor Farymann garanteaza operarea indelungata a echipamentelor.

Consultanta de calitate si prezenta on-site sunt sunt aspecte primordiale. Sprijinim clientii din Romania prin intermediul retelei noastre de vanzari si reteaua noastra de servicii post-vanzare. A fi la indemana clientilor nostri este important. Farymann are o prezenta mondiala, prin reteaua de distributie, in peste 60 de tari.

Increderea in motoarele diesel Farymann este un rezultat al exploatarii acestor motoare. Astfel, se poate intalni un pescar italian care este multumit de motorul barcii sale de pescuit sau un proprietar de iaht care are un grup electrogen super-silentios. De asemenea, se pot intalni mici firme de constructii care compacteaza terenul cu utilaje foarte sprintene sau militari care au incredere in generatorul de urgenta al transportorului blindat.

Gama de putere cuprinde motoare racite pe aer sau apa IFN-ISO 3.9 – 15 kW  ( motoare din seria 15D / 18D, 43F, 15W / 18W, 43W, 55W )    si motoare pentru aplicatii grup electrogen – cu puteri de la ISO-IFN 60- 145 kW ( seria de motoare 275WT si 275 WTA ).

Motoarele corespund normelor in vigoare din punctul de vedere al emisiilor de noxe si detin toate agrementele necesare pentru aplicatiile desemnate.

Pentru vizualizarea gamei de produse va rugam sa accesati Catalogul de motoare Farymann.

La cerere, putem transmite o lista de accesorii posibile a fi utilizate pe motorul Dvs Farymann: electromotor sau pornire manuala, flanse si cuplari diverse, rezervoare de combustibil, pompe de alimentare, etc.

Motoare Farymann: un singur cilindru, 4 timpi.

Multiple aplicatii. Racire cu apa sau cu aer.

Asiguram servicii post-vanzare complete: reparatii, piese de schimb, consumabile. Putem livra configuratii pentru remotorizare ( inlocuire de motor ) pregatite pentru instalare.

Back to top