Motoare GE Transportation

puteri intre 1308 kW si 4650 kW

IMLmotoare - GE Transportation marine

IMLmotoare este dealer unic pentru Romania al GE Transportation ( exclusiv pentru sectorul naval si putere stationara ). Cu o traditie de peste 40 de ani, GE este lider mondial in producerea de motoare diesel medium-speed. Motoarele GE intrunesc ultimele standarde privind emisiile: EPA Tier3, Tier4i, IMO Tier II si Tier III.

GE MARINE : cel mai mare producator de motoare medium-speed din lume, GE Marine, o divizie a GE Transportation, a investit enorm in asigurarea ca motoarele produse sunt fiabile si economice. Cu peste 15.000 de motoare care lucreaza in jurul lumii in cele mai provocatoare medii industriale, motoarele medium-speed GE sunt prezente pe impingatoare din Turcia, pe nave de pescuit din Peru, bacuri in Texas sau remorchere in Norvegia si beneficiaza de suportul mondial de asistenta tehnica si  livrare de piese de schimb si consumabile originale. Detalii generale: http://www.getransportation.com/marine .

GE STATIONARY POWER: livreaza puterea diesel acolo unde este mai multa nevoie. Costuri reduse. Emisii reduse. Eficienta marita a consumului de combustibil. Motoarele si grupurile electrogene GE seteaza standele pentru solutiile de puteri stationare on-grid si off-grid. Sunt disponibile sisteme complete livrabile in container sau pentru instalare fixa. Toate sisteme livrate sunt scalabile. Detalii generale: http://www.getransportation.com/stationary-power

IMLmotoare - GE Transportation concept

Pentru gama GE transportation comercializata ( marine power & stationary power generation) oferim pachete de furnitura care integreaza ansambluri constructive complexe:

  • sector naval: sisteme de propulsie complete sau grupuri electrogene  de bord medium-speed ( 720-1000 rpm) pentru 50 Hz sau 60 Hz.
  • sector terestru: grupuri electrogene sau sisteme de cogenerare complete.

Asiguram servicii de proiectare si asistenta la punerea in furnctiune. La cerere, putem furniza si conformitate cu:LR, DNV, BV, GL, ABS, RINA si altele.

GE Transportation

Marine power & stationary power generation

Solutii complete bazate pe motoare medium – speed. Regim de calitate ISO 9001 si ISO 14001.Pentru o prezentare completa a gamei de motoare si o prezentare completa a unor referinte de proiecte europene, va rugam sa ne contactati.

Back to top