Motoare Liebherr

puteri intre 130 kW si 750 kW

IMLmotoare - Liebherr gas & diesel engines

IMLmotoare este dealer unic al LIEBHERR ENGINES din anul 2014. Programul de productie al motoarelor Liebherr diesel si gaz include 4 cilindri si 6 cilindri in linie precum si motoare configurate V8 sau V12. Toate motoarele sunt proiectate si omologate sa corespunda celor mai severe conditii si intrunesc toate cerintele normelor de emisie actuale.

Liebherr nu este doar unul dintre cei mai mari producatori de masini de costructii. Peste 39.000 de angajati lucreaza in aceasta afacere de familie pentru a induce un plus de tehnologie moderna in multe alte industrii. De la motoare compacte, in 4 cilindri si pana la motoare 12V cu 750 kW, Liebherr arata lumii ca poate construi motoare economice si robuste.

Liebherr diesel engines:  de la motoare Tier II sauTier III si, apoi, cu motoare moderne care se inscriu in normele de emisie Tier4i ( cu DPF sau cu SCR ), producatorul elvetian subliniaza calitatea tipica prin rezultate foarte bune in exploatare. Detalii despre motoarele Liebherr diesel pe : www.liebherr.com .

Liebherr gas engines: prin intermediul liniei de motoare pe gaz se acopera zone de aplicatii care au la baza cogenerari de mica putere (heat and power units ), grupuri electrogene sau alte aplicatii stationare care utilizeaza gazul natural, biogazul, gazul de sonda sau altele. Detalii despre motoarele Liebherr gas pe : www.liebherr.com .

IMLmotoare - Liebherr gas engine detail

Putem oferi centrale de cogenerare sau grupuri electrogene complete in sistem de turn-key solution ( CBU – complete built up). Deasemenea, in anumite conditii, sunt disponibile componente pentru centrale de cogenerare sau grupuri electrogene in sistem CKD ( complete knock down).

Pentru produsele comercializate, serviciile de garantie si post-garantie sunt asigurate prin reteaua de asistenta mondiala Liebherr sau prin intermediul nostru.

.

Liebherr produce motoare proprii din anul 1985

Fiabilitate exceptionala

Hans Liebherr a inventat, in anul 1949, macaraua turn ( TK 10). A fost primul produs al Hans Liebherr Maschinenfabrik. Productia de motoare a fost dezvoltata pentru a asigura, in primul rand, componente pentru echipamentele produse direct.

Back to top