Lichide de operare si aditivi

ulei, antigel si aditivi pentru combustibil

IMLmotoare - Lichide de operare si aditivi
Ulei, antigel, aditiv de motorina. Operarea motoarelor in cele mai bune conditii presupune conditii ideale de functionare pentru sistemele de ungere, racire sau injectie. Sunt formule care provin din experienta calificata in exploatarea motoarelor DEUTZ. Consumabilele originale Deutz mentin motorul Dvs in parametrii optimi de functionare. Prefiltrele, filtrele de motorina, filtrele de ulei, filtrele de aer, sistemul  de injectie sau curele diverse de antrenare pot face diferenta intre a castiga timp si a fi in imposibilitatea de folosire a echipamentului.

Lichidele de operare originale DEUTZ aduc beneficii importante prin garantarea conditiilor pentru atingerea duratei de viata prestabilite a componentelor motorului. Pentru ca fiecare detaliu este important, oferim suport profesional in selectia si livrarea a celor mai indicate lichide de operare ( ulei, antigel, aditiv de motorina ). DEUTZ produce singurele lichide de operare acceptate pentru utilizarea in perioada de garantie.

ULEI ORIGINAL DEUTZ: ulei sintetic pentru motoare diesel DEUTZ cu incarcare mare ( turatie si cuplu motor crescute). Este potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului si ofera protectie impotriva uzurilor si depozitelor chiar si in conditii de stress mecanic sau termic ( in anumite limite ).

ANTIGEL ORIGINAL DEUTZ: perfect adaptat la toate materialele utilizate intr-un motor DEUTZ si previne coroziunea, cavitatia si inghetul.

ADITIV MOTORINA INSYPRO ORIGINAL DEUTZ: DEUTZ Clean-Diesel InsyPro a fost dezvoltat pentru motoarele diesel moderne care cer o calitate inalta a combustibilului. Cu o actiune 2 in 1, aditivul poate dilua si previne formarea sedimentelor de biodiesel din componentele sensibile ale sistemului de injectie sau poate actiona ca detergent general al sistemului de injectie.

Detalii sau fise de siguranta pentru intreaga gama de produse DEUTZ : http://www.deutz-sdb.com/en/  .

IMLmotoare - DTLS concept

Recomandarea nostra de utilizare a unor produse ORIGINALE este fundamentata pe inalta analiza a parametrilor motorului in functionare si a unor date statistice indelung analizate. Spre deosebire de lichidele de operare comerciale, produsele originale DEUTZ au formule speciale pentru operarea in regim heavy-duty. Obtinerea unui grad mare de fiabilitate depinde primordial de a utiliza o filtrare corespunzatoare a combustibilului, a aerului sau a uleiului ce asigura functionarea motorului.

Respecta indicatiile de intretinere

Reparatii in conformitate cu tehnologia germana DEUTZ

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind programele de intretinere pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top