Antigel original DEUTZ

antigel concentrat original - formula noua DQC CB-14

IMLmotoare - DEUTZ original coolant different packings

Antigelul original DEUTZ este livrat in solutie concentrata si a dovedit ca in cei doi ani garantati de utilizare asigura o racire optima precum si o protectie ideala a motoarelor DEUTZ. Utilizarea regulata si intretinerea concentratiei recomandate pentru lichidul de racire va permite evitarea unor importante afectiuni ale functionarii motorului: cavitatia, ruginirea sau supra-incalzirea.

Toate motoarele răcite cu apă necesită un agent protector si un sistem eficient de răcire pentru a menține în mod durabil funcționarea motorului. Utilizarea sistemului de răcire cu agenți de protecție neadecvati conduce de multe ori la scurgeri în sistemul de răcire din cauza coroziunii și incompatibilitate cu materialele de etanșare. În plus, aceasta poate duce la cavitatie pe componentele din aluminiu și floculare, care pot construi și bloca conductele de răcire. Această deteriorare poate duce la supraîncălzirea motorului și, ca urmare, deteriorarea gravă a motorului.

Proportia de dilutie a antigelului concentratProtectie anti-inghet de pana la
min. 35%- 22 ⁰C
40%- 28 ⁰C
max. 50%- 41 ⁰C

Sistem original de răcire DEUTZ agent de protecție
• este calibrat perfect pentru toate materialele din motoarele DEUTZ, previne coroziunea, cavitația și inghetarea
• se caracterizează prin cerințe reduse de întreținere
• fara nitriți și amine
• aprobare în conformitate cu DQC CA-14 ( pana la terminarea stocurilor ) / DQC CB-14

Antigel DEUTZ DQC - CAAntigel DEUTZ DQC - CB
cod DEUTZ (5L, 20L, 210L)0101 1490, 0101 6416, 1221 15000101 7990, 01017991, 0101 7992
Tehnologie aditivareContine silicati si se bazeaza pe mono etilen gllicol ( MEG )NU contine silicati si se bazeaza pe acizi organici ( OAT ) si mono etilen glycol ( MEG )
Aprobare DEUTZDEUTZ DQC CA-14DEUTZ DQC CB-14
Culoare produsAlbastru - VerdePortocaliu - Rosu
ConsistentaConcentratConcentrat
Protectia la inghet amestec 50:50-41 C-41 C
Interval service2000 ore sau la fiecare 2 ani2000 ore sau la fiecare 2 ani
Ambalare5L, 210 L ( limitat )5L, 20L, 210 L
MotoareSe aplica pe toate motoarele DEUTZ.
Amestec / combinareIn caz de amestecare / combinare, sistemul de racire se va goli complet. FORMULELE NU SUNT COMPATIBILE ! NU ESTE PERMISA AMESTECAREA !
DiverseForma ambalajului poate varia. Culoarea de baza va fi neagra. Etichetele au fost inlocuite pentru o distinctie usoara.

NOTA: instructiuni privind intretinerea si proportia corecta de dilutie cu apa distilata se gasesc in manualul de operare al motorului sau echipamentului.

IMLmotoare - DEUTZ original coolant

Incepand cu luna Septembrie 2015, DEUTZ AG introduce un nou tip de antigel ( clasa DQC CB-14 ) cu o tehnologie de aditivare bazata pe acizi organici ( OAT ) si fara silicati.

AVANTAJE: transfer de caldura imbunatatit, eficienta de racire si protectie speciale pentru motoare Tier 4 i/f / Stage IIIB / IV cu incarcare temica mare

Spune NU cavitatiei, ruginirii sau supra-incalzirii motorului

Cea mai buna protectie a motorului

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind programele de intretinere pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top