Motoare DEUTZ Xchange

motoare reconditionate

IMLmotoare - motoare DEUTZ Xchange

Motoarele revizionate DEUTZ – o solutie rapida , functionala si practica ! Motoarele DEUTZ Xchange sunt motoare revizionate integral ( motor pentru inlocuire a unui motor vechi ) si sunt disponibile pentru toate familiile de motoare DEUTZ.

NOTA : Pentu solicitarea unei oferte de motor DEUTZ Xchange este necesar sa transmiteti seria de motor, turatia si puterea ( kW ) precum si tipul de echipament pe care este instalat motorul de inlocuit.​

O viata noua pentru motoarele vechi – un serviciu care a fost oferit totdeauna din partea producatorilor din intreaga lume si denumir ” Reparatie capitala” sau ” Motor la schimb”. Avantajul este ca Deutz foloseste tehnologii de prelucrare avansate si asigura inlocuirea tuturor componentelor uzate iar calitatea este echivalenta cu cea a unui motor nou ( siguranta in exploatare, cicluri de intretinere ). GARANTIA unui motor reparat capital DEUTZ Xchange este echivalenta cu cea a unui motor nou !

Indiferent cum sunt denumite: motoare de schimb DEUTZ, motoare reconditionate DEUTZ, motoare reman DEUTZ …… Motoarele Deutz Xchange sunt o solutie ideala pentru inlocuirea unui motor uzat. Acesta este preluat de catre fabrica si va constitui baza pentru reconstructia unui alt motor. Toate motoarele sunt demontate, componentele sunt spalate, analizate si reparate sau inlocuite. Toate componentele pentru a confirma ca sunt in corespondenta totala cu criteriile de testare pe bancuri speciale de probe.

Fiecare din motoarele DEUTZ Xchange beneficiaza de cel mai inalt progres tehnic pentru ca: toate componentele de uzura sunt inlocuite; fiecare motor este prelucrat si testat conform celor mai inalte cerinte tehnice; fiecare motor DEUTZ Xchange are aceeasi fiabilitate, durata de viata si garantie ca un motor nou; fiecare motor pastreaza incadrarea de omologare in normele de emisii de gaze de evacuare.

IMLmotoare - motoare DEUTZ Xchange ATM

Cerintele minime pentru acceptarea unui motor in programul DEUTZ Xchange sunt : blocul motor si restul componentelor sa nu fie deformate/fisurate/sparte, sa prezinte exclusiv uzuri normale de functionare si motorul trebuie sa fie complet. Toate componentele care nu au defecte sunt refolosite in motoarele DEUTZ Xchange. Motorul DEUTZ reparat capital in fabrica si livrat prin programul DEUTZ Xchange este livrat fara : volanta, carcasa de volanta, electromotor, alternator, senzori si fara alte accesorii ( acestea se vor inlocui, la instalare, de pe motorul vechi, de catre client sau, la cerere, de catre echipele noastre de service).

Respecta indicatiile de intretinere

Reparatii in conformitate cu tehnologia germana DEUTZ

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind programele de intretinere pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top