Piese de schimb Xchange

piese de origine cu piesa la schimb

IMLmotoare - DEUTZ spare parts Xchange

Piese DEUTZ de calitate! Piese de schimb originale DEUTZ Xchange inseamna piese de schimb DEUTZ revizionate in fabrica. Piesele de schimb originale DEUTZ mentin motorul Dvs un motor DEUTZ ORIGINAL.  Garantie 12 luni !

IMLmotoare - DEUTZ xchange

Avantajul de a folosi piese de motor DEUTZ Xchange rezulta si din faptul ca acestea sunt produse / reconditionate avand la baza experienta  si calitatea DEUTZ in concordanta cu ultimele inovatii ce privesc materiale de fabricatie si tehnologii revolutionare de testare. Integrarea perfecta si asigurarea deplina a functionalitatii pieselor de schimb asigura un risc scazut de inoperabilitate a motoarelor Deutz precum si un nivel inalt de siguranta in exploatare.

Gama de piese disponibila prin programul DEUTZ Xchange este in continua crestere si tinde sa acopere o gama cat mai larga de familii de motoare DEUTZ.

IML Motoare asigura piese de schimb originale DEUTZ si prin programul DEUTZ Xchange, piese revizionate in fabrica: piese de schimb sunt procesate cu expertiza producatorului ca si standard; in cazul proceselor de asamblare piesele supuse uzurii sunt inlocuite cu componente originale; garantia este aceeasi cu cea a pieselor de schimb noi.

In ceea ce priveste programul DEUTZ Xchange, piesele de schimb livrate sunt de aceeasi calitate ca si piesele de schimb noi, iar costurile de achizitie sunt mai scazute: se poate returna piesa uzata si, astfel, se incheie un ciclu de reciclare a pieselor folosite in piata. IML Motoare pune la dispozitie piese de schimb originale DEUTZ din stocul propriu sau pe comanda, timpul mediu de aprovizionare, in conditiile in care piesa de schimb este disponibila in depozitele centrale Deutz, fiind de circa 4 zile.

IMLmotoare - DEUTZ spare parts Xchange starter

Gama actuala de produse DEUTZ  revizionate in fabrica: motoare de schimb, regulatoare de turatie, pompe de injectie, pompe de inalta presiune Common Rail ( sisteme DCR ” DEUTZ Common Rail ),  injectoare, alternatoare, electromotoare, compresoare, turbine, pompe de apa, chiulase.

Au fost introduse in fabricatie si sisteme short-block pentru motoare din seriile 413 – 513.

Piese de schimb originale DEUTZ. Piese de schimb pentru motoare diesel DEUTZ.

Piese originale DEUTZ cu piesa la schimb

In medie, cu 50% mai ieftine decat piesele noi

IMLmotoare RomaniaRepecta tehnologia si standardele de ultima ora. O piesa reconditionata poate avea un standard tehnic mai inalt decat a piesei returnate. Disponibilitatea rapida si pretul convenabil sunt garantate de retinerea unei cautiuni returnabile dupa receptia piesei inlocuite.

Back to top