Piese de schimb, consumabile si service DEUTZ

The engine company

Preturi speciale pentru reparatii capitale DEUTZ

reparatii profesionale de motoare DEUTZ
  • Piese de schimb DEUTZ
  • Comentariile sunt închise pentru Preturi speciale pentru reparatii capitale DEUTZ
IMLmotoare - engines overhauls

Reparatii de motoare DEUTZ cu un tarif special si un concept unic : tarife de reparatie pe cilindru. Promotia se adreseaza motoarelor in linie cu un maxim de norma de emisie de pana la Tier 3a, este limitata exclusiv la utilizarea de componente originale DEUTZ si nu cuprinde prelucrari mecanice sau verificari pe bancuri specializate.

Beneficii: cele mai noi tehnologii de reparatie a motoarelor diesel si pe gaz DEUTZ, echipamente specifice de masura si control, experienta de peste 8 ani in reparatia de motoare, personal specializat in Germania si garantia unei lucrari durabile.

Tariful afisat este valabil si considera urmatoarele: spalare generala motor si componente, verificari dimensionale si functionale ( imitat ), demontare motor, montare motor, probe de functionare ( dara sarcina ). Pentru calcul final pentru reparatie capitala: se multiplica tariful corespunzator cu numarul de cilindri ( fara TVA ).

Garantie: 6 luni de la livrare sau 1000 de ore de functionare. Intretinere conform manualului de operare, consumabile originale.

Tip racire motor DEUTZFamilie motor DEUTZManopera / cilindru motor DEUTZ
racire cu aer912, 913, 914120 EUR, fara TVA
racire cu ulei1011, 2011130 EUR, fara TVA
racire cu lichid1012, 2012, 1013, 2013150 EUR, fara TVA

Calculator de pret manopera revizie capitala motoare DEUTZ

Se calculeaza in functie de tipul de motor si numarul de cilindri. Se aplica pentru motoare cu stagiu de emisie de maxim TIER3a. Informatii privind familia de motor se pot gasi pe placuta de identificare a motorului. In lipsa acesteia, familia de motoare se identifica in baza seriei de motor ( contactati serviciul nostru de vanzari). Instructiuni privind localizarea placutei motorului :

IMLmotoare-DEUTZ-engines-serial-number-locations.pdf(1526 downloads)

Conditii generale: oferta valabila in limita disponibilitatii. Pretul se poate modifica fara o notificare prealabila. NU sunt incluse piese de schimb sau prelucrari mecanice de nicio natura.

Back to top