Promotii motoare reconditionate sau DEUTZ Xchange

motoare DEUTZ reconditionate IMLmotoare sau DEUTZ

IMLmotoare - DEUTZ shortblock

Motoare cu reparatie capitala IMLmotoare sau motoare DEUTZ XCHANGE

Simplu. Motoare DEUTZ reconditionate si pregatite pentru instalare. In anumite cazuri este necesara instalarea unor componente de pe motorul defect ( in general accesorii ). Timp mediu de livrare: cca 3  zile lucratoare pentru motoarele reconditionate IMLmotoare si cca 10 zile lucratoare pentru motoarele recondtionate in fabrica prin programul DEUTZ Xchange.

In acest moment avem disponibile urmatoarele solutii :

Posibilitatile de reconditionare ale unui motor DEUTZ sunt: utlizarea de piese de schimb, utilizarea de shortblock ( disponibilitate limitata, este cuprins blocul motor intre baia de ulei si chiulasa, fara accesorii, garantie similara cu cea a pieselor de schimb), motoare reconditionate IMLmotoare ( garantie 6 luni / 1000 ore sau cu posibilitate de extindere ) sau motoare DEUTZ Xchange ( garantie 2 ani).

Pentru solutii particularizate va recomadam sa contactati responsabilii nostri specializati.

Detalii privind furniturile de motoare:

Motor nou DEUTZ

Motoare complete structural, conform cu specificatiile de productie ale motorului ( confom solicitarii particulare de aplicatie ), in baza seriei de motor. In cazul unor motoare noi care sunt disponibile in stoc si sunt desemnate pentru anumite aplicatii individuale, componenta motorului poate fi inferioara furniturii livrate de producatorul echipamentului .

Motor reconditionat DEUTZ - Motor reman DEUTZ - Motor DEUTZ Xchange

Motoare care au efectuata reparatie capitala ( inlocuire de componente, in majoritate noi ). Aceste motoare nu se livreaza cu accesorii: electromotor, alternator, volanta, suporti elastici, filtru aer, compresor de aer, centrala electronica ( EMR ), etc. Pentru aceste motoare se pot completa componente pentru a corespunde unor specificatii finale cat mai apropiate de cerintele utilizatorului. Motoarele reconditionate au o structura conforma cu o serie de motor de referinta.

Shortblock motor DEUTZ= motor scurt DEUTZ

Shortblock = motor scurt. Furnitura contine componente situate intre baia de ulei si chiuulasa si sunt limitate la perimetrul blocului motor, fara accesorii. Componenta standard include: bloc motor, camasi ( acolo unde este cazul ), pistoane cu segmenti, biele, axa cu came, angrenaj distributie, garnitura chiulasa standard. Shortblock-ul DEUTZ se va considera piesa de schimb ( ca asamblare de componente ) si se va referi la seria de motor initiala.

Cautiune vs motor vechi la schimb

Majoritatea motoarelor pentru inlocuire sunt disponibile si cu optiunea de a nu se returna motorul vechi, la schimb. Fac exceptie motoarele din 1012 / 2012 monobloc. Valoarea cautiunii va fi solicitata initial si se va returna in cazul in care motorul vechi la schimb este reconditionabil ( bloc motor, axa cu came, chiulase ) si nu prezinta defectiuni rezultate in urma unor accidente ( fisuri, rupturi, spargeri ).

Respecta indicatiile de utilizare ale motorului tau.

Utilizeaza piese de schimb originale DEUTZ !

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind produsele ce se pot utiliza pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top