Asamblu cilindru – piston

set motor DEUTZ original

IMLmotoare - DEUTZ original set motor
Setul motor inseamna o selectie de componente care se inlocuiesc impreuna in cadrul reparatiei unui motor termic. In mod traditional, setul motor original este desemnat ca fiind cel mai fiabil.

DEUTZ ofera asamblu cilindru piston pentru o gama larga de motoare

Achizitionarea pieselor de schimb originale DEUTZ din reteaua de distributie nationala si internationala va confirma faptul ca exista o certificare a originii acestora, controlata de catre fabrica. Utilizarea pieselor de schimb originale DEUTZ conduce la certitudinea calitatii implementate si recunoscute de casa constructoare. Piesele de schimb si consumabilele originale garanteaza performantele in exploatare.

Set motor DEUTZ

standardcilindru, piston, segmenti, bolt piston, sigurante

Seturile motor sunt cunoscute ca o solutie eficienta mai ales pentru motoarele cu racire pe aer.

IMLmotoare - Piese de schimb originale DEUTZ Engine Plus

DEUTZ Engine Plus  – o diversitate de produse si servicii pentru a obtine un maxim de performanta. De la proiectarea unor aplicatii individuale pana la modernizari / modificari de motoare, DEUTZ ofera un suport extins pe toata durata de viata a motorului: accesorii ( de la pre-incalzitoare de combustibil pana la motoare power pack), proiectare ( suport pentru proiectare si servicii specifice pentru aplicatii), scule si dispozitive profesionale, Extended Parts Coverage ( EPC ), service pentru alte brand-uri de motoare.

Plug & Play: un sistem simplu DEUTZ Engine Plus. Puteti obtine tot ceea ce este posibil de la motorul utlizat. Filtrare de motorina cu senzori de apa sau display pentru informatii de spre motor ( pentru motoare gestionate electronic).

Piesele originale mentin puterea

Standard tehnic german

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind programele de intretinere pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top