Promotii lichide de operare

ulei original DEUTZ, aditiv pentru motorina, antigel

IMLmotoare - Lichide de operare si aditivi

Lichidele de operare sunt vitale pentru functionarea oricarui motor.

De aceea, doar produsele de operare originale DEUTZ trebuie sa fie utilizate in motorul tau DEUTZ. Cei peste 150 de ani de experienta in dezvoltarea de motoare ne-a invatat ca doar utilizarea unor lichide de operare potrivite pot sa asigure performanta, increderea si fiabilitatea ceruta de inginerii si clientii nostri !

Utilizarea lichidelor de operare originale este obligatorie !

Calitate si durabilitate: DEUTZ investeste continuu in cercetarea si dezvoltarea produselor proiectate special pentru a satisface cerintele de fiabilitate operationala si cerintele de calitate.

Lichidele de operare DEUTZ asigura functionarea fara defectiuni a echipamentelor, raspuns rapid la sarcina, perfomante marite de pornire la rece si asigura o durata lunga de exploatare in conditii ideale de protectie.

Actualele promotii pentru lichidele de operare originale DEUTZ:

Respecta indicatiile de utilizare ale motorului tau.

Utilizeaza lichidele de operare originale DEUTZ !

IMLmotoare RomaniaPentru a afla detalii privind produsele ce se pot utiliza pentru fiecare tip de motor DEUTZ va recomandam consultarea Manualului de operare al motorului. Respectarea indicatiilor casei constructoare precum si efectuarea reviziilor planificate sunt absolut obligatorii atat in perioada de garantie cat si ulterior acesteia.

Back to top